снимка: БулфотоПреди дни Бойко Борисов обяви: Даваме възможност на българския бизнес,

...
снимка: БулфотоПреди дни Бойко Борисов обяви: Даваме възможност на българския бизнес,
Коментари Харесай

Важна среща между Вучич и Сергей Лавров в Белград днес

снимка: Булфото

Преди дни Бойко Борисов разгласи: 

Даваме опция на българския бизнес, на потребителите, да употребяват на най-евтина цена газ, откъдето пожелаят. Който достави газ ние ще му го транспортираме, това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си на компресорната станция „ Ресово “ на газопровода „ Балкански поток “.

Сърбия пуска газа по тръбопровода " Балкански поток " на 29-и или 30-и декември, разгласи през днешния ден президентът Александър Вучич след диалози с съветския външен министър Сергей Лавров в Белград.

Сръбският водач се разгласи против рекет във външната политика във връзка възможни американски наказания поради покупката на съветски газ. Вучич посочи, че е подготвен да купува газ и от другаде, само че единствено в случай че е по-евтин.

По-рано Лавров беше в Босна, където се срещна първо със сръбския представител в тричленното председателство Мирослав Додик. По-късно беше планувана среща с тримата съпредседатели.

Представителите на хърватската и мюсюлманската общественост не пристигнаха с претекст, че Лавров е показал пренебрежение. Причината - на първата среща на съветския посланик с Додик е липсвал държавният байрак на Босна. Инцидентът няма връзка с съветската позиция и развиването на връзките с народа на Босна, съобщи по-късно Сергей Лавров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР